Новини

One Love Tour - Пловдив

Концертът ще бъде ВХОД СВОБОДЕН! като подарък за празника на града и Съединението  

25 авг

ВХОД СВОБОДЕН!


 


ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!


 


КАПАЦИТЕТ НА ЗАЛАТА: 5000 МЕСТА


 


Концертът от турнето One Love Tour в Пловдив на 6 септември е подарък за празника на града и Съединението. Зала „Колодрума“ е с вместимост 5000 места и зрители ще бъдат допускани до запълване на този капацитет.


 


ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАКУПЕНИ БИЛЕТИ:


 


Предварително закупените билети ще важат на врата за осигуряваето на гарантиран достъп. Стойността на предварително закупените билети от категориите от 15 лв. и 19,99 лв. ще бъде възстановявана на входа от организаторите на турнето. VIP билетите важат при досегашните условия и остават в продажба до изчерпване на местата. Закупилите билети от предварителната продажба за концерта One Love Tour в гр. Пловдив на 6 септември, от ценовите категории 15 лв. и 19,99 лв., могат да получат обратно заплатената от тях стойност на входа на събитието (след 18:45 ч.) срещу задължителното представяне на закупения билет, както и касовата бележка, прилежаща към него. Присъствието на концерта за тези хора е гарантирано, предвид капацитета на зала „Колодрума“. За допълнителна информация, можете да се свържете с организаторите на office@onelovetour.net и през формата за контакт в нашия сайт: http://onelovetour.net/ .


 


VIP ЗОНА


Билетите за VIP-зоната на One Love Tour - Пловдив, остават в продажба при досегашните условия, през системите на „Ивентим“ и „Тикетпортал“, като местата са ограничени.


 


ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ


Лица под 18 години ще бъдат допускани само с придружител и подписана Декларация за съгласие. Придружителят трябва да представи Декларацията на входа на събитието. Бланката можете да намерите на: http://onelovetour.net/wp-content/files/Declaration%20U18s.pdf. Моля, предвид очакваното натоварване на посещаемостта, погрижете се да предоставите предварително попълнената Декларация за бърз и лесен достъп до събитието.