Новини

Орфей и Евридика Варна

Поради технически причини спектакълът „Орфей и Евридика”, предвиден за Летен театър на 11 септември от 21:00 се отлага за 10 декември

09 сеп

Поради технически причини спектакълът „Орфей и Евридика”, предвиден за Летен театър на 11 септември от 21:00 се отлага за 10 декември от 19:00 в Зала 1 на Фестивален и конгресен център – Варна.


-      Закупените билети от ИВЕНТИМ ще важат след заверка. В случай че зрителите нямат възможност да посетят спектакъла на 10 декември, средствата ще им бъдат възстановени на мястото, от което са закупени.


В случай, че сте закупили билети от сайта на Ивентим БГ:


-       С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.


-       С наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще ви бъде възстановена сумата в брой.


 


Срок за връщане на билетите - 30.11.2017г.