Новини

Веселина Кацарова

25 сеп

Във връзка с провеждането на концерта на оперната прима Веселина Кацарова, с участието на баритона Сирил Ровери и Симфоничния оркестър на БНР, който ще се състои на 5 декември 2017г. от 19.30ч., организаторите от „Елит Проджектс Мениджмънт” съобщават, че събитието  е  с ново място на провеждане. Вместо в Двореца на културата и спорта, Варна, концертът ще се проведе в Зала 1 на  Фестивален и конгресен център, Варна. Промяната се налага поради съображения от художествено естество, както и поради желанието за по-голям комфорт на традиционната за подобни концерти публика.


Всички закупени досега билети могат да бъдат заверени на касата на Фестивален и конгресен център, Варна/ тел. 052 685 214/.  Организаторите гарантират, че закупилите  вече своя билет за концерта ще получат съответстващо на  ценовата категория на билета  място в залата на Фестивален и конгресен център, Варна. Всички бъдещи продажби на билети ще стават само от касата на Фестивален и конгресен център, Варна и онлайн от съответната електронна система.


За контакт с организатора -  тел.052 390 801


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени;


В случай, че сте закупили билети от сайта на Ивентим БГ:


-       С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.


-       С наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще ви бъде възстановена сумата в брой.


 


Срок за връщане на билетите - 31.12.2017 г.