Новини

Al Bano с нова дата

Концертът ще се състои в НДК на 6 октомври

26 сеп

 


КОНЦЕРТЪТ НА ИТАЛИАНСКАТА ЗВЕЗДА АЛ БАНО СЕ МЕСТИ НА 6 ОКТОМВРИ В НДК
 


Концертът на легендарния изпълнител Ал Бано с виртуозните музиканти от Софийска филхармония е с нова дата и място – 6 октомври, зала 1 на НДК. Така най-големите хитове на изключителния певец, сред които „Felicità“, "Libertà", "Sempre sempre", ще омагьосат публиката в зала 1 на НДК ден по-късно от обявеното.


 


Закупените билети за концерта на Ал Бано с дата 5 октомври важат за новата дата 6 октомври без презаверка. Тези, които желаят да върнат своя пропуск, могат да го направят в срок до 6 ноември, като сумата ще им бъде напълно възстановена. Билетите се връщат на касата на Eventim, от която са закупени. Пропуските, закупени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени или върнати лично в централния офис на Eventim, като сумата по кредитната карта се възстановява в срок до 14 работни дни.


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени;


В случай, че сте закупили билети от сайта на Ивентим БГ:


-       С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.


-       С наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще ви бъде възстановена сумата в брой.


 


Билети за концерта на Албано Каризи с виртуозите от Софийска филхармония са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.  Събитието е с начален час 20:00. Организатор е MOKO Solution. Повече информация тук: Ал Бано и Софийска филхармония - Oфициално събитие.


 


Събитието се организира с подкрепата на Италиански културен институт.


 


Медийни партньори: Darik, Biograph, Good Food, Телеграф, Монитор, vesti.bg, vbox7.com, Actualno.com, iWoman.bg, sportlive.bg, meloman.bg.


С подкрепата на: книжарници Ciela, Spaghetti Company, Intrigue Bar & Dinner, Piano Bar Camino.