Новини

One Love Tour - София

Концертът от турнето One Love в град София, ще се състои на 5 ноември в зала "Универсиада" от 19:30 ч.

28 сеп

Концертът от турнето One Love в град София, ще се състои на 5 ноември в зала "Универсиада". Независещи от нас причини налагат промяната на първоначално обявената дата. Съжаляваме за причиненото неудобство. Всички предварително закупени билети важат. При нужда от връщане на билети, закупени от предварителната продажба преди промяната в датата на събитието, стойността им ще бъде напълно възстановена.


Отваряне на вратите: 18:30 часа.


Начало на концерта: 19:30 часа.


One Love Tour e eдна любов през граници! Живеем във време, в което хората се разделят по етнос, принадлежност, вероизповедание, статус и какво ли още не. Любовта не познава граници, а любовта към изкуството е способна да събори бариери, дори и държавните.


Представяме Ви „One Love“! Чрез музиката на групи и изпълнители, от две съседни, близки страни, с много сходни езици, ще Ви докажем, че любовта обединява, а любовта към музиката може да събере на едно място фенове от България и Македония.


Турнето преминава през осем града от двете държави. Стартира на 22 юли в град Банско с безплатен концерт и продължава на 26 юли – гр. Охрид, 27 юли – гр. Струмица, 17 август – Слънчев бряг, 18 август – гр. Варна, 6 септември – гр. Пловдив, 30 септември - гр. Скопие и завършва на 5 ноември в гр. София.


Изпълнителите в „One Love“ от България и Македония са: Криско, Слаткаристика, Гери – Никол, Тони Зен, Ъпсурт и DJ Гоце.


Заповядайте да изживеем заедно „Една Любов“, защото „Love always wins“.


 


В случай че не можете да посетите събитието на новата дата можете да върнете Вашите билети на мястото, откъдето сте ги закупили.


Закупени билети от сайта на Ивентим БГ можете да върнете по следния начин:


-       С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.


-       С наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще ви бъде възстановена сумата в брой.


Срок за връщане на билети - 02.11.2017 г.