Новини

Дейвид Гарет и Жулиен Куентин отмяна

Класическият концерт на Дейвид Гарет  на 4 февруари в зала 1 на НДК, окончателно се отменя.

23 март

Отменя се концертът на Дейвид Гарет и Жулиен Куентин в София


 


Класическият концерт на Дейвид Гарет с пианиста Жулиен Куентин, който трябваше да се състои на 4 февруари в зала 1 на НДК, окончателно се отменя. В края на януари музикантът внезапно заболя от дискова херния и освен в София отложи за неопределено време гостуванията си в Парма, Грац, Люцерн и Киев.


Организаторите на концерта BG Sound Stage направиха всичко възможно да осигурят нова дата за класическия концерт на Гарет в България, като изчакаха определения от лекарите и от мениджърския му екип срок от шест седмици. Единствената възможност, обаче, Гарет да гостува с класическата си програма в София е през 2020г., обявяват неговите мениджъри. Причините са вече планирания и натоварен график на музиканта през следващите месеци и неяснота за здравословното му състояние.


Пренасрочване за такъв дълъг период е неприемливо и не е в интерес на българската публика, смятат от BG Sound Stage и обявяват канселиране на концерта.


Всички билети могат да се върнат от мястото, от което са закупени от 22.03.2018 г.


В случай, че сте закупили билети от сайта на Ивентим БГ:


-       С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.


-       С наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще ви бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билетите – 22.08.2018 г.


От края на януари до средата на април отменените концерти на Дейвид Гарет в различни европейки градове са вече 22, като графикът на турнето му непрекъснато търпи промени.