Новини

BORIS GODUNOV в Русе - промяна

Събитието в Русе с нова дата като част от национално турне.

20 апр

УВАЖАЕМИ ПОЧИТАТЕЛИ НА ОПЕРНОТО ИЗКУСТВО,

В качеството си на организатори на оперния спектакъл „Борис Годунов“ Ви уведомяваме, че форматът на представлението претърпя промяна. Интересът към него е много голям не само от русенци, но и от зрители от други големи градове в страната. Ето защо взехме решение събитието в град Русе, да стане част от национално турне. Серията спектакли ще се състоят през есента на 2018 г., като предварителните дати за представленията във всеки отделен град, ще бъдат обявени през юли.


Билетите за спектакъла в Русе, който трябваше да се състои на 21.04.2018 ще важат без презаверка за новата дата, която ще бъде обявена за Русе.


Всички билети могат да се върнат на мястото, от което са закупени от 23.04.2018


В случай, че сте закупили билети от сайта на Ивентим БГ:


-       С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.


-       С наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще ви бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билетите – 23.06.2018 г.Оставаме на разположение за уточнение на допълнителни детайли.