Новини

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО АНТИЧЕН ТЕАТЪР - промяна

Спектакълът "ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО", който трябваше да се състои на 27.06 се ОТЛАГА ЗА 13 СЕПТЕМВРИ от 20 ЧАСА на АНТИЧЕН ТЕАТЪР

28 юни

Уважаеми зрители,


Спектакълът "ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО" със солисти от Болшой театър се ОТЛАГА ЗА 13 СЕПТЕМВРИ от 20 ЧАСА на АНТИЧЕН ТЕАТЪР, поради продължилия дъжд в обявения начален час! При тези обстоятелства е твърде опасно балетистите да танцуват на влажна или мокра настилка!ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЗАКУПЕНИТЕ БИЛЕТИ:
1. Важат за новата дата без допълнителна заверка!
2. Могат да бъдат презаверени за друг спектакъл от програмата OPERA OPEN само на касите на Опера Пловдив или на телефон 032/62 55 53
3. Могат да бъдат върнати на касата, от която са закупени в срок до 9 юли!


Закупилите билети онлайн, могат да получат възстановяване на сумата по следния начин:


-       С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.


-       С наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по поща/куриер с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ (ул. "6-ти септември" 58), където ще ви бъде възстановена сумата в брой.