Новини

Опасен чар - Велико Търново

на 17 юли е отменен поради технически причини.  

17 юли

Поради технически причини предвиденият концерт "Опасен чар", предвиден за 17 юли от 20 часа в Летен театър - Велико Търново, а впоследствие, преместен в ДКТ "К. Кисимов", няма да се състои. Билетите, закупени за събитието, могат да се заверят в Туристическия информационен център във В. Търново без доплащане за мюзикъла "Зоро" на 21 юли от 21:00 на Сцена та вековете - Царевец по следната ценова схема 10 и 12 лв. в ценовия пояс от 20 лв., 15 лв. в ценовия пояс ат 30 лв., а 20 и 25 лв. в ценовия пояс от 40 лв.


Билетите могат да бъдат върнати на мястото, от което са закупени до 17 август 2018.


Закупилите билети онлайн, могат да получат възстановяване на сумата по следния начин:


 


- С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим БГ или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.


 


- С наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по поща/куриер с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ (ул. "6-ти септември" 58), където ще ви бъде възстановена сумата в брой.