Новини

Графа - ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯ

27сеп

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА “ПРОМОЦИЯ БИЛЕТИ – 28 ОКТОМВРИ – 28 НОЕМВРИ 2018, КОНЦЕРТИ НА ГРАФА”

1. Настоящите общи условия ("Общи/те условия") имат за цел да уредят начина за провеждане и участие в промоционалната кампания “ПРОМОЦИЯ БИЛЕТИ – 28 ОКТОМВРИ – 28 НОЕМВРИ 2018, КОНЦЕРТИ НА ГРАФА” ("Кампанията").

2. Кампанията се организира от "Монте Мюзик" ООД, ЕИК 175381559, със седалище и адрес на управление: град София, район р-н Лозенец, ул. Васил Кирков № 4, имейл: magdalena@montemusic.net ("Организаторът").

3. Кампанията ще се проведе в периода от 28.09.2018 г. до 28.10.2018 г., включително в избрани обекти на "ОМВ България" ООД, ЕИК 121759222, ДДС BG121759222, със седалище и адрес на управление: град София, бул. "Цариградско шосе" № 90, ет. 20, 1784 София ("ОМВ") в София.

4.Работното време на  service corner касите в OMV бензиностанциите, на които ще се проведе Кампанията, е всеки ден от 7:00 до 19:30 часа. Адреси на обектите:

ОМВ Рожен

София, бул. Рожен №20E

ОМВ Малинова Долина

София, Малинова Долина, ул. Околовръстен път № 221

ОМВ Люлин Тунела

София, бул. Царица Йоана, 10

ОМВ Цариградско шосе

София, бул. Цариградско шосе, 123A

ОМВ Мусагеница

София, бул. Г. М. Димитров, 55

ОМВ Бул."България"

София, бул. България, 49В

ОМВ Бояна

София, ул. Околовръстен път, 6, посока Младост

ОМВ Пробива

София, Акад. Иван Гешов, 2Д

ОМВ Момина чешма

София, проф. Цветан Лазаров, 63

ОМВ Младост 1А

София, бул. Александър Малинов, 29

ОМВ Опълченска

София, бул. Опълченска, 35

ОМВ Резбарска

София, Хаджи Димитър, ул. Резбарска, 1Б

ОМВ Банишора

София, бул. Ген. Николай Г. Столетов, 33

ОМВ Самоковско шосе

София, Горубляне, ул. Самоковско шосе, 86

ОМВ Захарна фабрика

София, Захарна Фабрика, бул. Сливница, 258

ОМВ Красна поляна

София, бул. Никола Мушанов, 114Е

ОМВ Окръжна болница

София, Цариградско шосе, 50

ОМВ Враждебна

София, бул. Ботевградско шосе, 439

ОМВ Корабче

София, бул. Цариградско шосе, 116

ОМВ Ломско шосе

София, бул. Ломско шосе №2В

ОМВ Автокам

София, бул. Ботевградско шосе, 266

ОМВ Овча купел

София, Овча купел,Околовръстен път

ОМВ Бъкстон

София, Бъкстон, бул. Братя Бъкстон, 98

ОМВ Черковна

София, Черковна, бул. Владимир Вазов, 4

4. В периода на Кампанията Общите условия ще бъдат достъпни на www. http://montemusic.net/, www.eventim.bg и на уеб страницата на OMV - www.omv.bg.

5. В Кампанията може да участва всяко физическо лице, което e навършило 18 г. ("Участникът").

6. Служители на Организатора или ОМВ, членовете на техните семейства, както и други лица, свързани по какъвто и да е начин с организацията и провеждането на Кампанията, нямат право да участват в Кампанията. Юридически лица също нямат право да участват в Кампанията.

7. При (а) покупката на 2 или повече билета за шоуто на Графа за зала 1 на НДК на 27 и 28 ноември от избрани бензиностанции на ОМВ в София, както те са посочени в т.4 от настоящите Общи условия; и (б) правилен отговор на въпрос от анкетна карта, свързан с творчеството на Графа, всеки Участник печели подарък премиум DVD и CD колекцията с концерта на Графа в Зала Арена Армеец, София, състоял се през 2017 г.

8. Анкетната карта се предоставя от служител на ОМВ на бензиностанция на ОМВ, участваща в Кампанията, при продажба на 2 или повече билета за шоуто на Графа за зала 1 на НДК на 27 и 28 ноември.

9. При едновременно изпълнение на условията по т.7 (а) и (б) по-горе, наградата се предоставя на Участника от служител на обекта на ОМВ, където Участникът е участвал в Кампанията.

10. Наградата се предоставя в момента на спечелване на наградата. Ако Участникът по каквато и да е причина  откаже да получи наградата в момента на спечелване, той/тя губи правото да я получи въобще.

11. Участник, спечелил награда не може да избира друга награда, нито да заменя спечелената награда за друга, включително и срещу допълнително заплащане.

12. Организаторът на Кампанията не носи отговорност, ако печеливш Участник не получи награда, поради причини, които се дължат на Участника (например, ако Участникът не даде верен отговор на въпрос, независимо, че е закупил 2 или повече билета за шоуто на Графа за зала 1 на НДК на 27 и 28 ноември и т.н.) или поради причина, че участието на Участника по какъвто и да е начин противоречи на настоящите Общи условия.

13. Организаторът на Кампанията не е длъжен да води кореспонденция за непечеливши претенции, поради изтичането на периода на Кампанията или по други подобни причини.

14. Лични данни не се обработват за целите на Кампанията.

15. Евентуално възникнали спорове между Организатора и участниците в нея се решават чрез преговори или при невъзможност да се постигне съгласие - чрез намесата на компетентните органи. Недействителност или неприложимост, на която и да е разпоредба от тези Общи условия на Кампанията няма да засяга действителността или приложимостта на останалите разпоредби. Към съдържанието на настоящите Общи условия на Кампанията и провеждането на Кампанията се прилага действащото законодателство на Република България.

16. Организаторът си запазва правото да промени настоящите Общи условия. При промяна, новите Общи условия ще бъдат публикувани и ще са в сила, считано от момента на публикуването на http://montemusic.net/, www.eventim.bg и www.omv.bg.

17. В случай на злоупотреби и системни нарушения на Общите условия, както и при промяна в маркетинговата политика на Организатора, Организаторът си запазва правото да прекрати Кампанията, като това ще бъде обявено на http://montemusic.net/, www.eventim.bg и www.omv.bg.

18. ОМВ не носи отговорност във връзка с Кампанията. Всички претенции на Участници, трети лица и административни органи се насочват единствено към Организатора.

19. За допълнителни въпроси във връзка с тази Кампания, Участникът може да се свърже с Организатора на тел. 02/4819582.

20. С участието си в настоящата Кампания Участниците потвърждават, че отговарят на условията за участие в нея, както и че са запознати и се съгласяват с настоящите Общи условия.

 

Назад