Новини

Горан Брегович със специален Коледен концерт

Горан Брегович със специален Коледен концерт The Best of на 18 декември.

29 сеп

Уважаеми клиенти,


Вчера, 28.09.2018, на концерта си в Пловдив, Горан Брегович обяви, че новата дата на отложения от 26.09.2018  концерт ще бъде 18.12.2018. Концертът няма да може да се състои на първоначално обявената дата – 30.09.2018.


Горан Брегович обеща, че ще изненада зрителите на Пловдив със специален Коледен концерт в зала С.И.Л.А.


Закупените билети с дата 26 и 30 септември ЩЕ ВАЖАТ ЗА НОВАТА ДАТА без презаверка.


Новият концерт ще бъде пуснат в продажба на 4 октомври от нов организатор. Ще бъдат запазени места за вече закупилите билети.


Тези, които не могат да посетят концерта на новата дата, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност. 


 Краен срок за връщане на билетите 31.10.2018 г.


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.


В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:


- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.


- с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.