Новини

Горан Брегович - 26 септември - промяна

Поради технически причини концертът на Горан Брегович в Античен театър Пловдив на 26 септември се мести за 30 септември (неделя).

27 сеп

Поради технически причини концертът на Горан Брегович в Античен театър Пловдив на 26 септември се мести за 30 септември (неделя). Закупените билети с дата 26 септември ВАЖАТ ЗА НОВАТА ДАТА без презаверка. Мястото на концерта остава непроменено – Античен театър Пловдив.


Обявеният на 28 септември концерт си остава на същата дата, с начален час 20:00 часа.


Тези, които не могат да посетят концерта на новата дата, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност. 


 Краен срок за връщане на билетите 31.10.2018 г.


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.


В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:


- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.


- с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Съжаляваме за причиненото неудобство!