Новини

Висенте Амиго се отлага за 6 февруари 2019

Мястото остава без промяна – Зала 1 на НДК.

21 сеп

Концертът на Висенте Амиго се отлага за 6 февруари 2019


Вече закупените билети важат за новата дата без презаверка 


 


Концертът Сърцето на Андалусия на фламенко китариста Висенте Амиго се налага да бъде преместен за 6 февруари 2019. Мястото остава без промяна – Зала 1 на НДК. Отлагането се изисква поради неочаквани здравословни проблеми на артиста. 


Закупените вече билети за спектакъла ще важат за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверявани.


Феновете, за които 6 февруари 2019 е неудобен ден да посетят концерта, ще имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност.


За билети от мрежата на Eventim.bg


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.


В случай, че са закупени от сайта на Ивентим БГ:


- С кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Ивентим или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са ги закупени.


- С наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък – да се върнат в централния офис на Ивентим БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.


При нужда от повече информация организаторите препоръчват директна връзка с компанията, от която зрителите са закупили своя билет, на имейл: info@eventim.bg.


Краен срок за връщане на билетите  е 11 октомври 2018.


Билетите за концерта Сърцето на Андалусия за новата дата -  са вече в продажба без промяна на цената и условията в мрежата на Eventim и на касите на НДК.