Новини

Музика през обектива - изложба/концерт

Събитието ще бъде с вход свободен!

21 ное

Уважаеми клиенти,


На 21.11.2018 в 12:05ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организаторите на Музика през обектива - изложба/концерт - 29.11.2018 - Сдружение "Операция Плюшено Мече":
"Екипът на НПО "Операция Плюшено Мече" реши да подари на нашите дарители това невероятно преживяване. Обявяваме вход свободен за концерт-изложбата "Музика през обектива" на 29 ноември. Приемете нашите извинения ако вече сте си взели билет - ще Ви очакваме в деня на събитието, а ще можете да получите обратно сумата от билета на мястото, от което сте го закупили. "
Връщане на билетите:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой."


 


Краен срок за връщане на билетите 29.01.2019 г.