Новини

Edvin Marton Stradivarius Show се отлага

Събитията се отлагат за 2019 г. Новите дати ще бъдат обявени допълнително.

23 ное

Уважаеми клиенти,


На 23.11.2018 в 13:12 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на “Edvin Marton Stradivarius Show“ на 10.12. в София и 12.12. във Варна, НЮ МЕДИА СТУДИОС ЕООД:


 


Събитията „Edvin Marton Stradivarius Show“, които трябваше да се проведат в София и Варна се отлагат за нови дати, през 2019 година. 


Клиентите, закупили билети за тези събития, ще могат да върнат билетите си до 12.03.2019 година (12-ти март 2019 година), а сумата от билетите ще бъде възстановена.


 


Връщане на билетите:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой."


Краен срок за връщане на билетите 12.03.2019 г.