Новини

GODSMACK нова дата

GODSMACK В СОФИЯ НА 30 МАРТ 2019

01 ное

Уважаеми клиенти,


На 01.11.2018 в 15:31ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на концерта на GODSMACK - Бългериан Лайв Мюзик ЕООД:
''GODSMACK В СОФИЯ НА 30 МАРТ 2019-А


 


Godsmack обявиха новите дати на европейското си турне


 


Днес бяха обявени новите дати от европейското турне на Godsmack, което се отложи заради трагедията в семейството на китариста Тони Ромбола.


Дългоочакваното първо гостуване на рок бандата в София, ще се проведе на 30 март в „Арена Армеец“.


Всички билети, закупени до момента, ще важат за новата дата без да е нужно презаверяване. Всеки, който иска да върне билета си, ще може да го направи до 30 ноември, петък, от мястото на закупуване.


 


Godsmack, 30 март 2019-а, зала „Арена Армеец“. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи. Цените на терен са 70 лева, а седящите са на цени от 80 и 90 лева.''
В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg могат да бъдат върнати по следния начин:


- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.


- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.