Новини

Otava Yo Live in Sofia

Промяна на дата.  

02 ное

Уважаеми клиенти,


На 02.11.2018 в 11:06 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на концерта на Otava Yo Live in Sofia - НЮ МЕДИА СТУДИОС ЕООД:

"Във връзка с продължаващото успешно турне на групата Отава Йо в Русия, концертът им в София ще се проведе през 2019 г - Март месец. Всеки закупил билет, като компенсация ще получи по още един подарък. Зрителите, които нямат възможност да посетят новата дата, която ще обявим скоро ще имат възможност да върнат своя билет."


Срокът за връщане на билети ще бъде обявен след обявяването на новата дата.


В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg могат да бъдат върнати по следния начин:


- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.


- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.