Новини

Together X-Mas отмяна

Together X-Mas Meeting The Family на 7 Декември във Vertigo Business Tower се отменя.

20 ное

Уважаеми клиенти,


На 20.11.2018 в 16:02ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организаторите на TOGETHER X-MAS MEETING THE FAMILY- 07.12.2018 - Кълчър Бийт ООД:


 


"Скъпи приятели, за съжаление събитието във Vertigo Bussines Tower няма да се състои, поради  възникнала непредвидена ситуация изцяло извън нашия контрол. Въпреки всичките ни доброжелателни действия това да не се случи, това се оказа невъзможно. 


Simone Liberali ще участва на следващ наш ивент през 2019г. Закупените билети може да върнете от мястото от което сте ги закупили.


Вече 4 години се стремим да правим интересни и нестадартни събития, но разбира се това има своите рискове. Обещаваме да компенсираме всичко това през следващата 2019г. С отмяната на това събитие обяваваме Together New Year 2019 Afterparty. Благодарим ви за невероятната подкрепа  и позитивна енергия! 


 Together Team."
Връщане на билетите:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой."


 


Краен срок за връщане на билетите 07.02.2019 г.