Новини

ГОРАН БРЕГОВИЧ Пловдив

Нови места в продажба. Промяна в началния час.

07 дек

Уважаеми клиенти,


На 07.12.2018 в 16:09 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на GORAN BREGOVIC на 18.12. в Пловдив, Арт БГ - Инвест ООД:


В ПРОДАЖБА НОВИ МЕСТА  ЗА КОНЦЕРТА НА ГОРАН БРЕГОВИЧ


 


Обичан и пленителен, каращ хората да стават на крака след първите акорди на сцената, такъв е феноменалният и обичан ГОРАН БРЕГОВИЧ.


Пловдив е  в очакване на шеметния му коледен концерт. А организаторите от продуцентска компания АРТ БГ пускат в продажба нови места на цени от 30 и 40 лв. От 7 декември на всички каси на Ивентим можете да се сдобиете с ценните пропуски. По този начин рок звездата на бивша Югославия ще успее да зарадва повече свои почитатели в България, които не успяха да присъстват на 28 септември, когато Брегович „взриви“ емблематичния Античен театър с музиката си, а стотиците фенове си тръгнаха в пълна екзалтация след един невероятен двучасов спектакъл, включващ най-доброто от творчеството на големия музикант.


На 18 декември Ви очаква двучасово шоу с най-добрите балкански музиканти от „Оркестър за сватби и погребения“. Закупените билети с дата 26 и 30 септември ще важат 18 декември без презаверка.


От АРТ БГ съобщават, че началото на концерта е в 20:00 ч., а влизането в залата ще започне в 18:45 ч.


ОЧАКВАМЕ ВИ!