Новини

Сменен час на спектакъла „Драконът“

24 яну

На 24.01.2019 в 12:48 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от Театрално-музикален продуцентски център - Варна:
"ПРЕССЪОБЩЕНИЕ


 


Сменен час на спектакъла „Драконът“


 


Спектакълът „Драконът“, който ще се играе на 11.02 в Театър „София“, ще бъде с начален час - 19:00, вместо 16:00, поради допусната техническа грешка.  Закупените билети важат без презаверка за същата дата – 11.02, но от 19:00 часа, или сумата по тях ще бъде възстановена в срок от 2 месеца от датата на събитието."


Връщане на билетите:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой."