Новини

"ЛЕШНИКОТРОШАЧКАТА" в гр. Стара Загора се отменя

Спектакълът на Руския Мултимедиен Театър и Балет "ЛЕШНИКОТРОШАЧКАТА" в гр. Стара Загора се отменя

24 яну

Уважаеми клиенти,

На 24.01.2019 в 14:30 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на"ЛЕШНИКОТРОШАЧКАТА" в гр. Стара Загора се отменя, ДЕГРИС ИВЕНТС ООД:


"Спектакълът на Руския Мултимедиен Театър и Балет "ЛЕШНИКОТРОШАЧКАТА" в гр. Стара Загора се отменя, поради отказ за предоставяне на условия за провеждане на събитието от ръководството на опера Стара Загора."
Връщане на билетите:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой."


 


Краен срок за връщане на билетите: 10.06.2019 г.