Новини

Stroeja - Richie Ramone - ОТМЯНА

Участието на Richie Ramone в клуб "Строежа" се отменя поради здравословни причини.  

22 фев

Уважаеми клиенти,

На 21.02.2019 в 20:11 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на "Stroeja presents : RICHIE RAMONE /USA" на 04.04.2019 в Зала за Клуб Строежа, Ноу Саунд ЕООД:


"За съжаление, налага се да съобщим неприятната новина, че цялото турне на Ричи Рамоун се отменя по здравословни причини. Миналата седмица се е наложила хирургическа намеса и към момента не е ясно колко време ще отнеме възстановяването. До този момент ние, като организатори, бяхме на изчакване за информация дали се отменя концертът или се отлага за нова дата. От агенцията на изпълнителя ни съобщават, че преговорите за нова дата ще могат да стартират от есента - отново, поради неяснота относно нужното време за възстановяване. Поради тази причина сме принудени да отменим концерта, което означава, че ще върнем сумите за закупените от вас билети. В момента, когато през есента стане ясно коя ще бъде новата дата, ще пуснем билети наново.Ричи и неговата агенция се извиняват за отменянето на датите.


Казват, че ще направят всичко възможно да компенсират това при първа възможност.


Ричи твърди, че няма намерение да спира и че в момента в който се почуства в пълни сили и получи ОК от докторите си, шоуто ще продължи."
Връщане на билетите:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Възстановяването на сумите от закупените билети ще започне от понеделник, 25.02.2019г


Краен срок за връщане на билетите: 04.06.2019 г.