Новини

От Испания до Аржентина - отмяна

Спектакълът “От Испания до Аржентина” няма да състои поради заболяване на солист.

08 март

Уважаеми клиенти,

На 08.03.2019 в 12:06 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на спектакъла “От Испания до Аржентина” на 03.05.2019 в Античен театър Пловдив, Арт галерия Констатин Франция:


“ Спектакълът “От Испания до Аржентина” няма да състои поради заболяване на солист. Организаторите се извиняват за създаденото неудобство.Закупените билети могат да бъдат възстановени според процедурата посочена по-долу”


Връщане на билетите:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


 


Краен срок за връщане на билетите: 03.08.2019 г.