Новини

Руски театър и балет отмяна

Представленията на руския мултимедиен театър и балет в страната се отменят поради технически причини, независещи от промоутъра.

25 март

Уважаеми клиенти,


На 25.03.2019 в 13:25 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на Руски театър и балет - ДЕГРИС ИВЕНТС ООД:


"Представленията на руския мултимедиен театър и балет в страната се отменят поради технически причини, независещи от промоутъра.


 


Връщане на билетите:


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.


В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:


- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.


- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой."


Краен срок: 11.07.2019"