Новини

ВИВАЛДИ В ЧЕРВЕНО - Quarto Quartet

Поради непредвидени обстоятелства концертът на Кварто Квартет "Вивалди в червено", предвиден за 10 април, се отлага.

12 март

Уважаеми клиенти,

На 11.03.2019 в 15:48 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на ВИВАЛДИ В ЧЕРВЕНО - Quarto Quartet на 10.04.2019 в Зала България, Софийска филхармония:


“Уважаема публика,


поради непредвидени обстоятелства концертът на Кварто Квартет "Вивалди в червено", предвиден за 10 април, се отлага. Закупените билети могат да бъдат презаверени /само на касата на Софийска филхармония/ за следващия концерт на Кварто Квартет; могат да бъдат заменени за билет от същата категория за друго събитие на Софийската филхармония на касата на зала "България" или върнати на доставчиците, от които са закупени.


Молим да ни извините за създаденото неудобство!”


Връщане на билетите:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


 


Краен срок за връщане на билетите: 10.05.2019 г.