Новини

Георги Христов в гр. Плевен - отмяна

"Поради непредвидени технически причини концертът на Георги Христов в Плевен на 3 юни в Летен театър "Кайлъка" се отменя. Концертът на Георги Христов в Плевен ще бъде проведен на 6 юни в НЧ "Съгласие"."

04 апр

Уважаеми клиенти,


На 04.04.2019 в 15:08 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на ГЕОРГИ ХРИСТОВ в Летен театър Кайлъка на 03.06.2019 - ЕЛ ЕМ СИ ГРУП ЕООД:


"Поради непредвидени технически причини концертът на Георги Христов в Плевен на 3 юни в Летен театър "Кайлъка" се отменя.


Концертът на Георги Христов в Плевен ще бъде проведен на 6 юни в НЧ "Съгласие"."


 


Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билетите: 03.08.2019г.