Новини

ВАСИЛ НАЙДЕНОВ вклу Deja Vu с нова дата

Информираме Ви, че поради здравословни проблеми, които от вчера има Васил Найденов, неговото участие в нощен клуб "Deja Vu", което беше планувано за 18 април се отменя. Новата дата е 2 май (четвъртък), като началния час остава 21:30!

19 апр

Уважаеми клиенти,


На 18.04.2019 в 11:55 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на Deja Vu Live Concerts с Васил Найденов на 24.06.2019, ВОРИК ГРУП ЕООД:


"Информираме Ви, че поради здравословни проблеми, които от вчера има Васил Найденов, неговото участие в нощен клуб "Deja Vu", което беше планувано за 18 април се отменя. Новата дата е 2 май (четвъртък), като началния час остава 21:30! Всички закупени билети и резервации за събитието, ще важат и за новата дата, като не е нужно да се презаверяват. Закупилите билети от мрежата на Eventim, ще имат 30 дни срок, в които ще могат да върнат билетите и да получат платената сума обратно. За допълнителни подробности, може да се свържете с организаторите на телефон 0877 530 530. Благодарим Ви за разбирането!"


 


Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билети: 31.05.2019