Новини

GRAVITY CO. отмяна

За съжаление, налага се да съобщим, че днешният концерт на GRAVITY CO. се отменя по здравословни причини на член от групата.

03 апр

Уважаеми клиенти,


На 03.04.2019 в 12:10 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на GRAVITY CO. в TERMINAL 1 на 03.04.2019 - Алба Теком ЕООД:


 


"За съжаление, налага се да съобщим, че днешният концерт на Gravity Co. се отменя по здравословни причини на член от групата. Нова дата няма да има и сумите за билетите ще бъдат възстановени. 
Желаещите да гледат и слушат Les Animaux Sauvages ще имат възможността да го направят на 15.05.2019 г. като специални гости на концерта на Анимационерите в Терминал 1. (https://www.facebook.com/events/747629618971270/)
Всеки, закупил билети за днешното събитие, ще може да присъства на 15.05. без нужда от презаверка на билета.


Разбира се, желаещите да възстановят сумите за билетите си, ще могат да го направят още от четвъртък, 5.04.2019 г. с краен срок 14.05.2019 г. включително. 
*Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. 
В случай, че са закупени от сайта на EVENTIM:
- с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да се върнат лично и до 7 дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени;
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim.bg, намиращ се на ул. „6-ти септември“ 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Благодарим за разбирането!"