Новини

Peggy Gou отменен концерт

Събитието с Peggy Gou в YALTA CLUB на 30.03.2019 беше отменено.

01 апр

Уважаеми клиенти,


На 01.04.2019 в 11:02 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на Peggy Gou в YALTA CLUB на 30.03.2019 - МК Ялта:


"Събитието с Peggy Gou в YALTA CLUB на 30.03.2019 беше отменено. 


Активирана е стандартната процедура за връщане на билети от предварителна продажба. Пълната сума за билет ще ви бъде възстановена на мястото, от което е бил закупен. При допълнителни въпроси относно процедурата можете да пишете на info@eventim.bg.


Срокът за връщане на билети от мястото им на закупуване е от 1.04.2019 до 1.06.2019."


Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.