Новини

Ванга - човек и феномен сменя своята дата

Ванга-човек и феномен се променя на 19 юни от 19.00 часа.

17 май

Уважаеми клиенти,


На 16.05.2019 в 19:44ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на Ванга - човек и феномен на 09.06, Иновейшън скай ЕООД:


 "Уважаеми зрители, поради технически причини ви уведомяваме , че премиерната прожекция на филма Ванга: ЧОВЕК И ФЕНОМЕН се премества на 19 юни 2019, от 19 часа."


Закупените билети до момента важат без презаверка за новата дата.


В случай, че не можете да посетите събитието на новата дата, можете да върнете билетите си на мястото, откъдето сте ги закупили в срок до 18.06.2019.


Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билети: 18.06.2019