Новини

LADIES OF JAZZ – Златните БГ промяна на дата

22 май

Уважаеми клиенти,


На 22.05.2019 в 13:57 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на LADIES OF JAZZ – Златните БГ на 02.06, МАСКАРТ ЕООД:


  Поради технически причини и належащи промени в графиците на изпълнителите, събитието "Ladies of Jazz" на 02.06.2019г. на Античен театър Пловдив, се мести на 02.09.2019г. на Античен театър Пловдив от 20:30 часа.“


 


Закупените билети до момента важат без презаверка за новата дата.


В случай, че не можете да посетите събитието на новата дата, можете да върнете билетите си на мястото, откъдето сте ги закупили в срок до 02.07.2019.


Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билети: 02.07.2019