Новини

PLAYBOY МРЪСНИ ПРИКАЗКИ В БЛАГОЕВГРАД отмяна

15 май

Уважаеми клиенти,


На 15.05.2019 в 14:51ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на PLAYBOY МРЪСНИ ПРИКАЗКИ В БЛАГОЕВГРАД на 17.05, Пощенска кутия за мръсни приказки ЕООД:


"Приятели, участието на Пощенска кутия за приказки в четенето се отменя, но събитието все пак ще се проведе с начален час 23:30 ч. За вас ще четат Любен Дилов-син и плеймейтките Дениз Хайрула, Анна Мария Чернева и Зорница Цветанова!


Тези от вас, които имат закупен билет ще имат резервирано седящо, а в случай, че нямат възможност да присъстват, стойността на билета ще им бъдат възстановена предварително, през мрежата на eventim.bg"


 


Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билети: 17.07.2019