Новини

КРИСКО И ФИЛХАРМОНИЯТА - ОТМЯНА

Събитията в Бургас и Плевен няма да се състоят!

04юни

Уважаеми клиенти,

На 04.06.2019 в 16:19 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на КРИСКО И ФИЛХАРМОНИЯТА на 05.06.2019 и 10.06.2019, в градовете Бургас и Плевен - Театрално-музикален център - Разград:

 

"Здравейте!

До тази минута търсихме пренасочване на датата за Бургас и Плевен, но за съжаление не успяхме. Събитията се отменят окончателно, поради непредвидени обстоятелства. Молим, средствата по закупените билети да бъдат възстановени на Вашите клиенти. Пловдив ще се състои! 

Благодарим и извинявайте за неприятната ситуация."

 

Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Краен срок за връщане на билети: 10.08.2019

Назад