Новини

Криско и Филхармонията, гр. Плевен се мести

Концертът на 10 юни в Летния театър в Плевен се отменя за 17 септември 2019 г. и ще се състои в Читалище "Съгласие 1869".

07 юни

Уважаеми клиенти,


На 07.06.2019 в 10:53 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на КРИСКО И ФИЛХАРМОНИЯТА на  10.06.2019, в Плевен - Театрално-музикален център - Разград:


"Здравейте!


Поради технически причини спектакълът "Криско и Филхармонията" - Трибют към българската музика  на 10 юни в Летния театър в Плевен се отменя за 17 септември 2019 г. и ще се състои в Читалище "Съгласие 1869" - Плевен. Закупените билети от мрежите на Eventim важат за 17 сепрември с презаверка на Билетната каса на Плевен  пл."Свободата" (до центр. тото), тел: 064 800 250 или могат да бъдат възстановени в мрежите на Eventim.


Благодарим за разбирането!"
Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.