Новини

"Криско и Филхармонията", гр. Пловдив се мести

Концертът на 24 юни ще се състои в Лятно кино Орфей.

07 юни

Уважаеми клиенти,


На 07.06.2019 в 10:53 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на КРИСКО И ФИЛХАРМОНИЯТА на  24.06.2019, в гр. Пловдив - Театрално-музикален център - Разград:


"Здравейте!


Поради технически причини спектакълът "Криско и Филхармонията" - Трибют към българската музика на 24 юни ще се състои в Лятно кино Орфей. Билетите могат да бъдат презаверени на  Билетен център - Пловдив
тел. 032 336 533, пл. Стефан Стамболов №1 (пред фонтана на Община Пловдив)  или могат да бъдат възстановени в мрежите на Eventim.


Благодарим за разбирането!"


 


Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.