Новини

БЪЛГАРИЯ - ЗЕМЯ БЛАГОСЛОВЕНА отмяна

11 юни

Уважаеми клиенти,


На 10.06.2019 в 17:25 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на БЪЛГАРИЯ - ЗЕМЯ БЛАГОСЛОВЕНА в Пловдив и Бургас на 17 и 22 юни 2019 - Народен Театър Иван Вазов:


"Насрочените от нас концерт – спектакли „България – земя благословена” на 17.06.2019г. в Античен театър, Пловдив и на 22.06.2019г. в Летен театър, Бургас няма да бъдат се проведени, поради технически и логистични причини."




Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок на връщане 22.09.2019