Новини

Звездите на България – Най – големите хитове

26 юни

Уважаеми клиенти,


На 26.06.2019 в 11:36 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на Звездите на България – Най – големите хитове в Бургас на 27 юни 2019 - БГ Мюзик 18 ЕООД:


"Поради технически причини , датата за ЗВЕЗДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - НАЙ - ГОЛЕМИТЕ ХИТОВЕ в БУРГАС се премества от 27.06.2019 четвъртък , на 05.08.2019, понеделник . Билетите ще важат без презаверка."


 


В случай, че новата дата не е удобна за Вас можете да върнете билета си на мястото, откъдето сте го закупили.


Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билетите: 26.07.2019г.