Новини

Концертът на JEREMY? в Пловдив се отменя

Концертът на JEREMY? този петък няма да се проведе.

27 юни

Уважаеми клиенти,


На 27.06.2019 в 13:47 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на Jeremy? Live at Theatre на 28 юни 2019 - Баш консулт ЕООД:


"За наше голямо съжаление, налага се да отменим концерта на JEREMY? този петък. Метеорологичните условия (честите превалявания), в комбинация с напълно откритата ни сцена, създават прекалено голям риск за провеждането на мероприятието. Ще работим по нова дата и покриване на сцената. Всички, които са закупили билети, ще могат да ги използват на новата дата, без презаверка. Ако някой желае да върне билета си, ще може да го направи на мястото, където го е закупил. Извиняваме се за тази ситуация!"


Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билетите: 28.08.2019г.