Новини

OPERA OPEN: ЗВУКЪТ НА СТРАДИВАРИУС

OPERA OPEN: ЗВУКЪТ НА СТРАДИВАРИУС се мести в Дом на културата.

24 юни

Уважаеми клиенти,


На 24.06.2019 в 14:58ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на OPERA OPEN: ЗВУКЪТ НА СТРАДИВАРИУС в Пловдив на 25 юни 2019 - Държавна опера - Пловдив:
"Уважаеми зрители, поради потвърдените прогнози за опасно време и интензивни валежи на 25.06 (вторник) концертът „ЗВУКЪТ НА СТРАДИВАРИУС” ще се проведе на същата дата в Дом на културата от 21:15 часа вместо на Античния театър. Решението е продиктувано от необходимостта да се съхранят безценните музикални инструменти от епохата на Страдивариус, за които е немислимо да бъдат изложени на неблагоприятни метеорологични условия! Надяваме се, че по този начин ще осигурим по-комфортно преживяване и за зрителите!
Разпоредителите на OPERA OPEN ще Ви асистират при настаняването в Зрителната зала в Дом на културата, където е направена допълнителна организация за разпределение на местата. Билетите важат без заверка. Като комплимент за причиненото неудобство, зрителите на концерта ще получат бонус ваучери за 50 % отстъпка за заглавие по избор от програмата на OPERA OPEN!
Опера Пловдив и Камерата Страдивариус Оркестър благодарят за проявеното разбиране!"