Новини

Криско и Филхармонията - Връщане на билети

Поради непредвидени обстоятелства концертът не се състоя!

01 юли

Уважаеми клиенти,


 


На 28.06.2019 в 20:54 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на Криско и Филхармонията на 24 юни 2019 - Театрално-музикален център - Разград:


"Здравейте!


Във връзка с метеорологичната обстановка на силна буря и дъжд, концертът "Криско и Филхармонията" не успя да се състои на 24.06.2019 г. в Лятно кино "Орфей" в Пловдив. Следващата дата все още не е уточнена и поради тази причина всички закупени билети в мрежата на Eventim ще бъдат възстановени от местата на закупуване. Нужно е да върнете билетите, откъдето сте закупили, съответно на касите на Eventim или по пощата до централния офис, само ако са закупени онлайн и средствата ще бъдат възстановени според начинът на закупуване. Крайният срок за възстановяване на билетите е 31.07.2019 г. Извиняваме  се за непредвидените обстоятелства и благодарим за търпението!


От организаторите"
Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.