Новини

ЛЮБИМИ ЕВЪРГРИЙНИ - концерт на Йорданка Христова

ПРОМЯНА НА ДАТА  

01 юли

На 01.07.2019 в 12:11ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на ЛЮБИМИ ЕВЪРГРИЙНИ - концерт на Йорданка Христова в Пловдив на 28 юни 2019 - Държавна опера-Бургас:


 


"Във връзка с метеорологичната обстановка на силна буря и дъжд, концертът Любими Евъргрийни -Йорданка Христова не успя да се състои на 28.06.19 в Летен театър Пловдив. Следващата дата е била 30.06.19г . Всички закупени билети в мрежата на Eventim са били валидни без да се  презаверяват. В случай ,че датата не е била удобна за Вас, може да върнете билетите  от местата на закупуване.


Крайният срок за възстановяване на билетите е 31.07.2019 г.


Извиняваме  се за непредвидените обстоятелства и благодарим за търпението!


От организаторите"
Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.