Новини

Класика и Рок с група Сигнал отмяна

03 юли

На 03.07.2019 в 11:00 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на Класика и Рок с група Сигнал в Русе на 26 юли 2019 - Държавна опера - Русе:


"Уважаеми клиенти, 


Концертът Класика и Рок с група Сигнал на 26.07.2019г. в Русе - сцена в Младежки парк няма да се състои. Моля закупилите билети да ги върнат в срок до 03 август 2019г., за да им бъде възстановена сумата. 


Държавна опера-Русе благодари за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство."


Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билетите: 03.08.2019г.