Новини

BOND - Бургас и Варна

Концерти на Струнен квартет BOND  в летните театри Бургас и Варна, планирани за 11 и 12 юли няма да се състоят.

11 юли

Уважаеми клиенти,


На 11.07.2019 в 11:54ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на BOND на 11 и 12 юли 2019 в Бургас и Варна - Зап Ентертейнмънт ЕООД:
"Концерти на Струнен квартет BOND  в летните театри Бургас и Варна, планирани за 11 и 12 юли няма да се състоят.


Организаторите на юбилейното турне съобщават, че групата не е пристигнала в България с планираните за самолетни полети и невъзможност на промоутърите да се свържат с мениджмънта на артистите, за уточняване на причината.


Парите, от закупените билети, могат да се върнат на касите, от които са закупени.
 
Екипът на организаторите се извинява за причинените неудобства."


Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билетите: 12.10.2019г.