Новини

SOFT UNIT CONF 2019 отмяна

04 юли

Уважаеми клиенти,


На 04.07.2019 в 14:21 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на SOFT UNIT CONF 2019 на 4 и 5 октомври 2019 - Флай Ивентс ООД:


''Уважаеми участници,


С огромно съжаление, с настоящето писмо Ви уведомяваме, че поради непредвидени обстоятелства се налага да отменим организираното от нас събитие SoftUnit Conf 2019, планирано за 4.10.2019 и 5.10.2019 г.


След миналогодишния успех на Soft Unit Conf 2018, бяхме изключително развълнувани от огромния интерес към събитието, доказан от предварителните продажби и големия брой запитвания за партньорства, които получихме. Въпреки това, в следствие на фактори, независещи от нас, се наложи да вземем трудното решение да отменим тазгодишното събитие.


Продължаваме да бъдем въодушевени от концепцията за софтуерното развитие в България и подкрепяме идеята “Останете тук, където Вашата история има значение”, и ще работим усилено, за да създаваме успешни събития, вдъхновяващи и насърчаващи българите да живеят и работят у нас.* за информация как да възстановите сумата за закупените билети info@eventim.bg


С Уважение,
Екипа на SoftUnit Conf''
Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билетите: 05.01.2020г.