Новини

БОХЕМИ отмяна

06 авг

Уважаеми клиенти,


На 06.08.2019 в 15:40ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на БОХЕМИ на 7 август 2019 в Бургас - Държавна опера - Бургас:


 


"Уважаеми клиенти, поради технически причини събитието Бохеми на 07.08.2019 г. няма да се състои. Можете да върнете Вашите билети на мястото, откъдето сте ги закупили. Краен срок 30.09.2019г."
Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билетите: 30.09.2019г.