Новини

LADIES OF JAZZ – Златните БГ - отмяна

Концертът в Античен театър Пловдив се отменя.

26 авг

Уважаеми клиенти,


На 26.08.2019 в 13:08 ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на LADIES OF JAZZ – Златните БГ на 2 септември 2019 - МАСКАРТ ЕООД:


"Уважаеми клиенти,


насрочения концерт-спектакъл "LADIES OF JAZZ-Златните български хитове" на 02.09.2019г от 20:30часа на Античен театър-Пловдив НЯМА ДА СЕ ПРОВЕДЕ, поради технически и логистични причини.


Извиняваме се за създаденото неудобство!!


Всички закупили билети за концерта, могат да бъдат върнати в срок до 2 ноември 2019г от касите от които са закупени."
Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билетите: 02.11.2019г.