Новини

Дон Кихот - балет от Лудвиг Минкус

Отмяна

12 сеп

Уважаеми клиенти,


На 12.09.2019 в 10:29ч. получихме следното съобщение от организатора на Дон Кихот - балет от Лудвиг Минкус на 12 септемврии 2019, 20 ч. в Пловдив - Държавна опера Стара Загора:


"Уважаема публика,


Информираме Ви със съжаление, че поради внезапно възникнал здравословен проблем със солист, спектакълът на балета „Дон Кихот“ от Лудвиг Минкус, обявен на 12 септември, от 20.00 на сцената на Античния театър в Пловдив, няма да се състои.


Ръководството на Държавна опера-Стара Загора се извинява за причиненото неудобство!


Очакваме Ви в Стара Загора!


http://operasz.bg/newspage.php?id=753"


 


Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билетите: 12.11.2019г.