Новини

СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ &ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ

КОНЦЕРТЪТ В ПЛЕВЕН СЕ ОТМЕНЯ

17 сеп

Уважаеми клиенти,


На 17.09.2019 в 16:12ч. получихме следното съобщение от организатора на СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ &ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ на 26 септември 2019, 20 ч. в Плевен - МЮЗИК ВАЙБС 18 ООД:


"Поради промени в администрацията на Летен театър-Плевен и известно техническо забавяне в организацията, считаме че е невъзможно да подготвим концерта на 26 септември в нужните срокове и на нужното ниво. Затова, решихме да отложим провеждането му с няколко месеца. Обмисляме зимен вариант на закрито или летен вариант в края на юни. Ще обявим новата дата при първа възможност. Благодарим за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство."


Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билетите: 26.11.2019г.