Новини

LUCENTE отменят Европейското си турне

12 сеп

Уважаеми клиенти,


На 12.09.2019 в 14:02 ч. получихме следното съобщение от организатора на LUCENTE на 17 септемврии 2019, 19 ч. club MUSIC JAM - МЮЗИК ДЖЕМ ООД:


 


“LUCENTE отменят Европейското си турне


Music Jam ще зарадва феновете с ново K-POP шоу!


 


За съжаление, получихме информация от мениджмънта на LUCENTE, че поради логистични проблеми, независещи от организаторите, се налага да отложат Европейското си турне, включително и концерта си в България на 17 септември.  Новата дата е 29 ноември, а шоуто ще бъде наистина впечатляващо! Очаквайте горещи новини и информация кои са K-POP звездите, които ще разтърсят сцената на Music Jam съвсем скоро!


Закупените билети за LUCENTE ще важат за събитието на новата дата (29 ноември) без презаверка за всички ценови категории и пакети.


Всеки, който е закупил билет, но не може да присъства на събитието, може да върне своя билет в партньорската мрежа на „Ивентим“ от 24 септември до 24 декември. Сумата ще може да бъде възстановена в конкретния обект, от който е взет билетът.


Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис, намиращ се на ул. 6-и септември 58 в София, като в рамките на 7 работни дни всеки клиент ще получи обратно пълната сума. В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща веднага при връщане на билетите в централния офис на „Ивентим“ на посочения по-горе адрес.”