Новини

Soul City Festival в Пловдив - промяна

Поради технически причини концертът на ФСБ и stand-up шоуто One Night Stand отпадат от програмата.

02 сеп

Уважаеми клиенти,


На 01.09.2019 в 18:16ч. на имейла на Ивентим БГ ООД получихме следното съобщение от организатора на Soul City Festival в Пловдив - ФОНДАЦИЯ СОУЛ СИТИ:


 


"Отменят се две събития от програмата на Soul City Festival в Пловдив


Организаторите на Soul City Festival в Пловдив с огромно съжаления обявяват, че поради технически причини концертът на ФСБ и stand-up шоуто One Night Stand няма да могат да се състоят и отпадат от програмата. Всички, закупили билет, ще получат парите си обратно, а ако покажат билета си вмагазина на What A Monstar в Капана, ще получат подарък за компенсация."
Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Краен срок за връщане на билетите: 13.11.2019г.